B-TSE-S 30/40 e компактен екструдер за пилотна инсталация. В областта на индустриалните приложения директната мащабируемост от лабораторията към производствените предприятия е възможна само в ограничена степен. Тук е предимството на B-TSE-S 30/40, който влиза в действие като пилотна инсталация и връзка между лабораторията и широкомащабното производство. Този компактен екструдер позволява надграждане до ниво от лаборатория до пилотно и от пилотно до производствено ниво.

Също така B-TSE-S 30/40 е подходящ за производители на иновативни продукти, както и за стартиращи фирми, които тепърва ще се налагат на пазара и следователно поддържат ниски производствени обеми. Благодарение на кратките времена за смяна е възможно също така да се произвеждат продукти по поръчка в кратки тиражи. Със своя дизайн, съвместим с храните, екструдерът позволява подходящи производствени количества и безопасни продукти за сензорна дегустация или тестове за хранене.

Предимствата на процеса на B-TSE-S 30/40 включват добре познатия „Clam Shell Design“ на двушнековите екструдери Brabender. Хоризонталната и електрически шарнирна облицовка осигурява оптимален изглед на целия процес. Например желатинизацията на нишестето може идеално да се наблюдава там. В допълнение, потребителят има по-лесен достъп за почистване, тъй като винтовете също могат да бъдат отстранени без затруднения.

Получавате модерен работен процес на проекта чрез възможността за независим от местоположението достъп от няколко потребители с различни крайни устройства. Уеб-базираният софтуер MetaBridge също предлага опция за онлайн актуализации. Разширете възможностите си за анализ чрез достъп до резултатите от измерването чрез интегрирания корелационен софтуер. Работата чрез сензорен екран е удобна. Възползвайте се от допълнителни полезни функции.

ViscoQuick Brabender

Brabender Logo

 

За: Определяне температурно поведение на нишесте, брашно, екструдати и др.